Podignuta optužnica protiv 50-godišnjaka: Prijetio da će baciti bombu u stan bivše obitelji u Kninu

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku podnijelo je Općinskom sudu u Šibeniku optužnicu protiv 50-godišnjaka zbog prijetnje da bi mogao i s 50 metara udaljenosti baciti bombu na stan u Kninu u kojem žive članovi njegove bivše obitelji.

Kako piše u priopćenju DORH-a, na teret mu se stavlja da je u popodnevnim satima 5. siječnja u Kninu, u telefonskom razgovoru s djelatnicom jednog ureda u Zadru, rekao kako bi mogao i s udaljenosti od 50 metara baciti bombu na stan u Kninu u kojem stanuju članovi bivše mu obitelji, te će tako riješiti sve svoje probleme, jer da tako i drugi rade.

Policija je nakon dojave prenijela riječi 50-godišnjaka članici njegove bivše obitelji koja je, s obizorm na njegovo dosadašnje nasilničko ponašanje prema njoj i maloljetniku, osjetila ozbiljan strah i uznemirenost.

Stoga je predloženo da se 50-godišnjaku produlji trajanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.