Pohotni starac u Šibeniku novinarku zamijenio za učenicu: ‘Primit ću te u krilo, dobit ćeš 50 kunića’

Snimajući reportažu u blizini Tehničke škole u Šibeniku, novinarka Provjerenog našla se u šokantnoj situaciji. Prišao joj je stariji muškarac koji ju je očigledno zamijenio za školarku i ponudio joj 50 kuna da se ljubi s njim!

Tijekom razgovora pohotni starac otvoreno je priznao novinarki Provjerenog da je isto napravio nekoliko dana ranije s učenicom osnovne škole.

– Neću te pojesti. Vuk nisam. Malo ćemo se pomilovati, tim je riječima pohotnik pokušao navesti novinarku da pođe s njim.

– Ali ja vam idem u školu. Nemam vam ja dovoljno godina za to”, rekla mu je, no muškarca to nije omelo u namjeri pa ju je nastavio mamiti da s njim pođe u napuštenu kućicu uz prugu.

– Ajd dođi. Primit ću te u krilo. Ajd, dobiješ 50 kunića- nagovarao ju je. Novinarka je cijeli razgovor snimala, pa tako i njegovo priznanje kako mu ovo nije prvi put da pristupa maloljetnicama i da se nedavno ljubio s petnaestogodišnjakinjom, učenicom osmog razreda, piše dnevnik.hr

– S njom sam bio jedanput. Nazad par dana. Dogovorili smo se za sutra naći, priznao je novinarki. Na njezino pitanje kako je povezan sa školom ispred koje su se sreli, rekao joj je:

– Nemam veze s tehničkom školom. Ja tako svuda prođem. Idem ja skoro tamo do blizu Mandaline, u Crnicu do igrališta, do gimnazije ja šetam, Šubićevac…

Pod izgovorom da se vraća na sat, novinarka ga je napustila i cijeli slučaj, sa svim snimkama, odmah prijavila policiji.

Emisiju možete pogledati večeras.

foto:ilustracija

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.