Pokušao provaliti u škrabicu kod kipa ‘Gospe od puta’

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja prijavljeno je razbojništvo, pokušaj teške krađe i oduzimanje tuđe pokretne stvari te jedna krađa.

Na odmorištu Krka uz autocestu A1 u razdoblju od 19. do 28. lipnja, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u škrabicu kod kipa ‘Gospe od puta’, čime je pričinjena šteta od nekoliko stotina kuna.

U Vodicama u Ulici Juričev Ive Cote u tamošnjoj tvrtci iz Kastava, nepoznati je počinitelj, uz ozbiljnu prijetnju zaposlenici,  otuđio novac i nakit, dok je u Vrpolju jučer u popodnevnim satima, nepoznati počinitelj 32-godišnjaku iz Ražina pokušao oduzeti osobni automobil, nakon što je oštećeni ostavio ključeve u bravi vozila, čime je pričinjena šteta od nekoliko stotina kuna.

Na području Betine u autokampu, nepoznati je počinitelj iz otvorenog šatora 32-godišnjoj austrijskoj državljanki otuđio novčanik s osobnim dokumentima i manjim iznosom stranog novca  i mobitel.

Protiv nepoznatih će počinitelja biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.