Policajci ne staju s prijavama. Još trojica navijača iz Šibenika u pritvoru zbog tučnjave s Tornadom

Još trojicu navijača iz Šibenika policija je kazneno prijavila za sudjelovanje u tučnjavi s Tornadom 14. travnja kod ‘Socijalnog’. Sveukupan broj kazneno prijavljenih navijača popeo se tako na 34, od toga je 21 iz Zadra, a 13 iz Šibenika.

Iz šibenske policije izvijestili su tako jutros da su dovršili krim istraživanje nad 33-godišnjakom, 34-godišnjakom i 42-godišnjakom sa šibenskom područja koji su osumnjičenim za sudjelovanje u tučnjavi ili napadu na gledatelje ili druge osobe.

Oni su, prema tvrdnjama poliicije, oko 13 sati sudjelovali u tučnjavi, ali nisu imali nikakva navijača obilježja kod sebe. Tada nitko od građana nije ozlijeđen, dok je ozlijeđeno 10 sudionika sukoba, od kojih dvoje teže, a njih osam lakše. Sva trojica su, uz kaznenu prijavu, pritvorena.

Inače, zadarski navijači su u Šibenik stigli redovnim autobusnim linijama i taksijima iz Skradina, a taj sukob je bio već drugi takve vrste u gradu. Načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić u emisiji Puls nazvao ljude koji su se sukobili kod ‘Socijalnog’ nazvao huliganima, umjesto navijačima, a Šibenčanima je poručio da žive u sigurnom gradu.

ŠIBaj TV! Šef policije u Pulsu: ‘Šibenčani nemaju razloga za strah. Problem su huligani, a ne navijači’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.