Uzrok još nije poznat

Policija: 24-godišnjak i 28-godišnjak ozlijeđeni u požaru koji je izazvala eksplozija na jahti u Marini FrapaFoto: Arhiva/ilustracija

NOVO 14.25 sati

Šibenska policija priopćila je da su u eksploziji koja je izazvala požar na usidrenoj jahti u Marini Frapa u Rogoznici ozlijeđeni 24-godišnjak i 28-godišnjak, zaposlenici tvrtke koja posluje u okviru marine. Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Šibenik, radi pružanja liječničke pomoći. Požar je ugašen u 12.30 sati, a sve okolnosti ovog događaja će se utvrditi očevidom.

NOVO 13.45 sati

– Na Objedinjeni hitni bolnički prijem šibenske bolnice dovezena je jedna osoba ozlijeđena u nesreći u Rogoznici. Još traje dijagnostička i terapijska obrada, a zbog težine ozljeda bit će zadržana na bolničkom liječenju. Za sada je utvrđeno da ozlijeđena osoba nije vitalno ugrožena – kazala nam je Sanja Jakelić, ravnateljica šibenske bolnice.

Ranije objavljeno

– Do sada je samo utvrđeno da su u eksploziji opekline zadobili 60-godišnjak i 28-godišnjak, radnici koji su radili na jahti na kojoj se dogodila eksplozija. Oni su prevezeni u šibensku bolnicu i po prvim procjenama neće biti riječ o opeklinama višeg stupnja. Očevid o uzroku eksplozije još traje – rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Dojavu o eksploziji na brodu u rogozničkoj marini Frapa policija je dobila u 12.04 sati i tamo su odmah upućene sve žurne službe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.