Policija prijavila dvojicu Šibenčana koji su u svojim kafićima varali na aparatima za igre na sreću

U Odjelu organiziranog kriminala PU šibensko-kninske dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom i 39-godišnjakom koje se sumnjiči za kazneno djelo nedozvoljena igra na sreću.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima 7. i 9 srpnja u Šibeniku u ugostiteljskom objektu osumnjičenog 54-godišnjaka su pronađena četiri, a u ugostiteljskom objektu 39-godišnjaka su pronađena dva aparata za igre na sreću, koji su od osumnjičenih privremeno oduzeti radi pretraživanja.

Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, 22. srpnja, uz nazočnost djelatnika Porezne uprave, Područnog ureda Split, privremeno oduzeti aparati su pretraženi, kojom prilikom je utvrđeno da su u svim aparatima instalirani nedozvoljeni (dupli) programi za igre na sreću, a koji se ne smiju nalaziti u aparatima za zabavu.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni s ciljem pribavljanja imovinske koristi, bez odobrenja nadležnog tijela, postavljanjem takvih ilegalnih aparata javno priređivali igre na sreću u svojim ugostiteljskim objektima.

Podsjetimo, ovo je samo jedan u nizu slučajeva prevara na aparatima za igre na sreću koje je ovog ljeta šibenska policija uspješno riješila.

Osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.