Policija privela 32 navijača, a istražuje se i tko je sa tribina Torcide bacio baklje na teren

Šibenska policija privela je ukupno 32 navijača prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice osmine finala kupa između Šibenika i Hajduka koja se igrala na stadionu na Šubićevcu pred 2,700 gledatelja. Njih jedanaest bit će prijavljeno Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima, doznajemo od glasnogovornice šibenske policije Marice Kosor.

Od ukupno 32 privedena navijača, 22 su pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boysa, pet je pripadnika navijačke skupine Torcida i pet pripadnika navijačke skupine Funcuti.

–  Prema do sada provedenim policijskim izvidima njih 11, od kojih sedam pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boysa, dva pripadnik navijačke skupine Torcida i dva pripadnik navijačke skupine Funcuti, bit će prijavljeno Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog prekršaja iz članka 4 Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima – priopćeno je iz šibenske policije.

Za vrijeme utakmice na tribinama navijačke skupine Torcida upaljeno je 20 baklji, od kojih je njih pet bačeno u nogometno igralište. Nakon što provede izvid, policija će sukladno utvrđenome poduzeti potrebne mjere protiv počinitelja.

 

 

Najviše Bad Blue Boysa: Šibenska policija privela 27 navijača, ali zasad nema izgreda

Pod snažnim policijskim osiguranjem navijačka povorka Funcuta nešto prije 15 sati zaputila se prema nogometnom stadionu na Šubićevcu gdje se s početkom u 16 sati igra utakmica Šibenik-Hajduk. Kako doznajemo u šibenskoj policiji, do 15 sati u policiju je privedeno 27 navijača, od kojih 22 pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boysa, tri pripadnika navijačke skupine Torcida…

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.