Policija u potrazi za još četvoricom provalnika

Četiri teške krađe prijavljene su policiji tijekom jučerašnjeg dana.

U noćnim satima četvrtka u Dvornicama je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Omiša i otuđio još neutvrđenu količinu robe. Nastala šteta će se naknadno utvrditi. U noći sa srijede na četvrtak u Konjevratima je nepoznati lopov provalio u prostorije tvrtke iz Unešića i otuđio robu vrijednu preko tisući kuna, a u isto vrijeme u Šibeniku je provaljeno u prostorije javne ustanove iz koje ništa nije otuđeno i nastala je šteta procijenjena na nekoliko tisuća kuna. Između 20. studenog i 10. siječnja u Oklaju je nepoznati počinitelj provalio u kuću trenutno odsutne 62-godišnjakinje iz koje je otuđena tehnička roba. Nastala šteta naknadno će biti utvrđena.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.