PRETRES KUĆE U ROGOZNICI: Pas nanjušio 138 grama i osam stabljika marihuane

U Službi kriminalističke policije, Odjelu kriminaliteta droga dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i 14 kaznenih djela omogućavanja trošenja droga.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima jučer, 18. veljače u Rogoznici je po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, uz korištenje službenog psa za detekciju droga, pretražena obiteljska kuća i osobni automobil koje koristi osumnjičeni. U kući je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto ukupno 138 grama  marihuane, osam  stabljika indijske konoplje, visine od 41 do 72 centimetra. U  kući je pronađena i oprema za unutarnje uzgajanje i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni neovlašteno proizvodio drogu  namijenu  neovlaštenoj prodaji, te je u 14 navrata omogućavao trošenje droge konzumentima s tog područja.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.