Pritvorena 30-godišnjakinja: Provalila u trgovinu u Tribunju, ukrala cigarete i kasu s 40 tisuća kuna

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom osumnjičenom za tešku krađu na štetu zagrebačke tvrtke.

Utvrđeno je da je osumnjičena, kao jedna od trojice, u noći 30/31. kolovoza u Tribunju provalila u trgovinu oštećene tvrtke odakle su ukradeni razni duhanski proizvodi, a potom je iz skladišnog prostora trgovine otuđena i metalna kasa u kojoj se nalazilo oko 40 tisuća kuna.

Metalna kasa je 9. rujna od strane mještanina pronađena na području Vodica, kada je prilikom očevida, temeljem pronađene dokumentacije, utvrđeno da se radi o ranije otuđenoj metalnoj kasi iz skladišnog prostora oštećene tvrtke.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena, je uz kaznenu prijavu pritvorena, a nad ostalim osumnjičenima za ovo kazneno djelo slijedi kriminalističko istraživanje, izvijestila je šibenska policija.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.