PRONAĐEN PROVALNIK U SC LJUBICA: Provaljivao u nekoliko navrata!

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo oštećenja tuđe svari na štetu sportskog centra Ljubica u Crnici.

crnica ljubica igraliste

Šibenski portal o ovom je vandalizmu već pisao, a cijelu priču možete pročitati ovdje.

Istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni od 15.-19. listopada u Šibeniku u Ulici Ivana Meštrovića u nekoliko navrata provaljivao u prostorije oštećenog sportskog centra. Pritom je oštetio bravu ulaznih vrata, pregradni zid i prozorsko staklo. Ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna. Osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

U policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom osumnjičenim za krivotvorenje isprave. Naime, osumnjičeni je u proteklih nekoliko mjeseci u Srimi na dva neregistrirana osobna automobila Golf postavio nepripadajuće registracijske pločice, s namjerom da ih uporabi kao prave pri izbjegavanju plaćanja kazne za parkirano neregistrirano osobno vozilo na javnoj površini.

i protiv ovog osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.