Pronađen Šibenčanin Nikica Šupe (43), policija zahvaljuje na pomoći

NOVO 11.36 sati

Nikica Šupe (43) pronađen je danas na području Šibenika, kratko su izvijestili iz Policijske uprave šibensko-kninske. Iz policije ne navode nikakve detalje, ali zahvaljuju svima koji su surađivali s policijom u ovoj potrazi.

– Muškarac za kojim smo tragali pronađen je na širem području Šibenika, nema vidljivih ozljeda i nakon razgovora s policijskim službenicima odvest ćemo ga na liječnički pregled – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Ipak, kako neslužbeno doznajemo u šibenskoj bolnici, muškarac je zaprimljen s tjelesnim ozljedama te je pod tretmanom liječnika.

Ranije objavljeno

Nikica Šupe iz Šibenika, star 43 godine, nestao je u petak kada mu se gubi svaki trag, izvijestili su danas iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Nestali Nikica Šupe visok je oko 182 centimetra, krupnije je građe, crne kratke kose, a u trenutku nestanka bio je obučen u sivu jaknu s kapom, plavu trenerku, crnu majicu te je na glavi nosio bijelu kapu šiltericu.

Slika u tekst

– U slučaju bilo kakvih saznanja o nestalom o tome odmah obavijestite najbližu Policijsku postaju ili pozivom na naš broj 192 – policija moli građane.

Podsjetimo, u petak je nestala i mlada 17-godišnja Šibenčanka Matea Anaković, koja se udaljila od kuće u Šibeniku, a još nije pronađena.

I dalje nema traga mladoj Matei Anaković koja se u petak udaljila od kuće u Šibeniku

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.