Proteklog tjedna na području županije dvije osobe izgubile život

Proteklog tjedna na području Šibensko-kninske županije dogodile su se ukupno 34 prometne nesreće, od kojih je jedna prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom, 11 prometnih nesreća sa ozlijeđenom osobom, te 22 prometne nesreće sa materijalnom štetom.

Na području Šibenika zabilježeno je 27 prometnih nesreća, na području Drniša 3 prometne nesreće, dok je na području Knina  evidentirano 4 prometne nesreće – javljaju iz Policijske uprave Šibensko-kninske. Među najčešćim uzrocima prometnih nesreća ističu se  neprimjerena brzina, nedovoljna udaljenost te prednost prolaska.

Osim navedenog proteklog tjedna su zabilježene i 2 prometne nesreće u kojima su sudjelovali vozači mopeda i motocikla. U ovim prometnim nesrećama jedan vozač je smrtno stradao, dok je drugi vozač zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Proteklog tjedna policajci su napisali ukupno 556 prekršajnih kazni, od kojih je za istaknuti čak 151 za nepropisnu brzinu. Za nekorištenje sigurnosnog pojasa 45 vozača dobilo je kaznu, a 26 vozača upravljalo je vozilo pod utjecajem alkohola.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.