Provale u kuću, podrum, kombi, krađa u disco klubu

Ilustracija

Šibenskoj policiji prijavljeno je kako je nepoznati počinitelj u vremenu od  03.svibnja do 08.lipnja 2013. u Srimi provalio u obiteljsku kuću 47-godišnjaka s područja Skradina. Iz kuće je otuđeno raznih predmeta u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.

Jučer u popodnevnim satima u Prosici je nepoznati počinitelj provalio u parkirano kombi vozilou vlasništvu 26-godišnje francuske državljanke. Otuđeno je novca i stvari u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe .

Policija je u ranim jutarnjim satima 9. lipnja od 1 do 5 sati u Šibeniku zabilježila krađu u tamošnjem disco klubu. Nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 18-godišnje gošće s područja Vodica te joj je otuđio torbici sa stvarima i manjim novčanim iznosom.Vrijednost otuđenih stvari je više stotina kuna.Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava.

Noću 04./05.lipnja 2013. godine u Kninu je nepoznati počinitelj iz otključane podrumske prostorije otuđio više predmeta čime je 42-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog će počinitelja biti podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.