Provale u stanove, kioske, ukradeno gorivo i brodski dijelovi

Protekloga dana na  području PU šibensko-kninske  prijavljeno je pet teških krađa i jedna krađa, kako slijedi:

– u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 75-godišnjaka i otuđio mu novac,
– u Šibeniku je nepoznati počinitelj u dva navrata provalio i u rezervoar parkiranog teretnog vozila mjesne tvrtke i otuđio više desetaka litara goriva, a ukupna je šteta procijenjena na nekoliko tisuća kuna,
– u tom mjestu je nepoznati počinitelj provalio u dva kioska zagrebačke tvrtke i otuđio duhanske proizvode a ukupna nastala šteta je procijenjena na nekoliko desetaka tisuća kuna.
– na području Drniša u mjestu Unešić je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu mjesne tvrtke, gdje će tijekom jutra biti obavljen očevid.

– u Murteru je nepoznati počinitelj s otvorenog prostora 55-godišnjem austrijskom državljaninu otuđio dijelove izvan brodskog motora vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.