Provaljeno u prostore Općine Pirovac i vodičkog TZ-a

Ilustracija

Proteklog dana na našem su području šibenskoj policiji prijavljeno je sedam krađa.

U Lozovcu je nepoznati počinitelj provalio u tamošnji ugostiteljski objekt i otuđio novac, u Pirovcu je nepoznati počinitelj provalio u općinske prostorije i otuđio novac, u Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u prostorije turističke zajednice i otuđio novac, u Tisnom u tamošnjem ugostiteljskom objektu je nepoznati počinitelj 26-godišnjoj mještanki otuđio novčanik s novcem i osobnim ispravama.

U turističkom naselju Solaris je nepoznati počinitelj 27-godišnjem Šibenčaninu otuđio biciklu vrijednu nekoliko tisuća kuna, u Vodicama je nepoznati počinitelj 58-godišnjem mještaninu otuđio biciklu vrijednu nekoliko tisuća kuna, u Tisnom je nepoznati počinitelj 38-godišnjoj britanskoj državljanki otuđio torbicu s novcem i osobnim stvarima.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.