PUNE RUKE POSLA: Noćas pet požara u županiji!

Ilustracija/Arhiva

U proteklih 12 sati  na području Šibensko – kninske županije zabilježeno pet vatrogasnih intervencija, od čega tri požara otvorenog tipa, jedan požar objekta i jedna  tehnička intervencija.

U Tisnom je dojava zaprimljena u 19:58. Na intervenciju su  izašle JVP Vodice i DVD Tisno sa šest vatrogasaca i dva vozila. Požar je ugašen u 20:37.

Plana – dojava jezaprimljena u 23:05 sati. Na intervenciju su izašli JVP Šibenik, DVD Zaton i DVD Šibenik s 14 vatrogasaca i četiri vozila. Gorjela je trava, nisko raslinje i borova šuma na površini od 2,5 hektara. Požar ugašen u noći u jedan sat.

Donji Radići – dojava je zaprimljena u 00:13 sati. Na intervenciju su izašli  DVD Ervenik s dva  vatrogasca i jednim vozilom. Gorjela je  trava i nisko raslinje na površini od 0,8 hektara, a požar je ugašen u 01:50

U Šibenik je dojava zaprimljena u 00:43 sati. Na intervenciju je izašla JVP Šibenik s  četiri vatrogasaca i jednim vozilom, a požar je ugašen u 00:52 sati.

Konj- dojava je zaprimljena u 18 sati. Na intervenciju izašli JVP Knin s  dva vatrogasca i jednim  vozilom. Intervencija je završena u 20:37 sati

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.