Razbojnicima propala krađa akumulatora u Šibeniku. Jedan napao radnika, a onda su se umiješali drugi zaposlenici

Šibenska policija sumnjiči 42-godišnjaka i 46-godišnjaka da su proteklog petka oko 15,30 sati u trgovini u Šibeniku pokušali ukrasti akumulator.

Naime, njih dvojica došli su u šibensku trgovinu oštećene tvrtke sa sjedištem u Zagrebu i zaposlenicima pokušali podvaliti priču o reklamaciji kupljenog nesipravnog akumulatora, ali kod sebe nisu imali nikakav račun kao dokaz o kupnji, niti su donijeli navodno kupljeni akumulator. Nakon dogovora sa 44-godišnjim zaposlenikom, osumnjičeni razbojnik (46) uzeo je jedan akumulator s namjerom da ga odnese. U tome ga je pokušao spriječiti 44-godišnjak, pa je njega fizički napao drugi razbojnik (42) i zaprijetio mu.

Na koncu su 44-godišnji zaposlenik i drugi radnici uspjeli spriječiti razbojnike u krađi akumulatora.

Šibenska policija sumnjiči ih za razbojničku krađu na štetu 44-godišnjaka i tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 42-godišnjak i 46-godišnjak  su kazneno prijavljeni i pritvoreni.

(FOTO: Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.