Razbojništvo u centru Šibenika: ‘Strah me izaći iz kuće!’

U centru Šibenika nešto prije 20 sati dogodilo se još jedno razbojništvo, kazali su nam u Operativno-komunikacijskom centru šibenske policije.

– Dojava o razbojništvu u Kalelargi zaprimljena je u 19.50 sati i očevid je u tijeku. To su sve informacije s kojima u ovom trenutku raspolažemo – kratko nam je kazao dežurni operater.

S ništa više informacija ne raspolažu žitelji strogog centra grada koji su se u tom periodu zatekli u Kalelargi.

– Oko 19. 30 sati izašla sam s posla i bila sam kod prijateljice u radnji u Kalelargi, ali nisam primijetila da se nešto događa. Ovo mi je prvi glas o tome – kazala nam je Šibenčanka koja živi i radi u strogom centru grada.

Dok stanovnici centra grada u kojemu je došlo do razbojništva, kako su nam kazali u policiji, ne znaju ništa, na Baldekinu su odmah posumnjali da se nešto događa.

– Tri policijska vozila s upaljenim rotirkama projurila su kroz grad iz smjera Mandaline i to mi se učinilo neobičnim. Previše je kriminala u zadnje vrijeme, što se to događa u našem gradu. Više me strah i izaći vani – komentirao je čitatelja s Baldekina.

Podsjetimo, val pljački u Šibeniku započeo je krajem listopada kada je opljačkana poslovnica za otkup zlata na Vanjskom. Nakon toga opljačkan je ured za otkup zlata nasuprot šibenske tržnice koji je već bio na meti pljačkaša u prosincu prošle godine.

Val razbojništva u Šibeniku nastavljen je i prošlotjednom pljačkom na Šubićevcu kada su dva muškarca upumpavanjem plina raznijela bankomat Privredne banke Zagreb.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.