Šibenčanin varao goste lokala na aparatima na sreću

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 40 – godišnjakom osumnjičenim za nedozvoljene igre na sreću, kod kojeg su pronađena, a potom i oduzeta dva aparata za igre na sreću na koje je bila spojena metalna kutija s otvorima za primanje novčanica.

Obradom je utvrđeno da su u aparatima ugrađeni nedozvoljeni programi za igre na sreću, odnosno kockanje.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni, inače vlasnik aparata i ugostiteljskog objekta, s ciljem pribavljanja imovinske koristi bez odobrenja nadležnog tijela postavio aparate u zasebnu prostoriju ugostiteljskog objekta u kojoj je javno priređivao igre na sreću. Osumnjičenik će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Jučer tri krađe!

Osim toga, jučer su na našem području prijavljene tri krađe: u Šibeniku je nepoznati počinitelj otuđio parkirani motor vrijedan nekoliko tisuća kuna, a u Vodicama su otuđena dva vanjska brodska motora. Šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja biti će podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.