Šibenska policija ne želi otkriti jesu li privedeni Bad Blue Boysi. Ali su istaknuli kako zasad nema nereda

Glasine o tome da su jutros privedene osobe na ‘Starom pazaru’ i pijaci pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys iz Policijske uprave šibensko-kninske nam nisu htjeli potvrditi, ali su nam otkrili kako je riječ o ljudima iz više gradova poput Zagreba, Splita i Šibenika.

– Nije bilo nikakvog nereda ni klasičnih uhićenja, već smo ‘pokupili’ sve one osobe koje eventualno možemo dovesti u vezu s neprimjerenim ponašanjem. Doveli smo ih u prostorije policije i nije riječ o velikom broju osoba – kazala nam je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

U gradu se već od jučer može primijetiti veliki broj interventnih policajaca, no danas je stara gradska jezgra pod stalnim ophodnjama većih skupina ‘plavaca’. Kosor nam nije mogla otkriti koliko ljudi radi na osiguranju utakmice, odnosno u staroj gradskoj jezgri, širem centru grada, kao i na svim prilazima Šibeniku.

– Normalna stvar da je povećan broj policajaca s obzirom na viši stupanj sigurnosti – rekla je glasnogovornica, a Šibenski portal neslužbeno doznaje da je pozvan velik broj interventnih policajaca iz drugih policijskih uprava.

Funcuti se okupljaju na ‘Starom pazaru’, ali i na ‘trgu četiri štekata’, kao i uličicama stare gradske jezgre. Interventni policajci patroliraju u većim skupinama kako bi spriječili možebitne nerede.

funcuti

Podsjetimo, desetak navijača preventivno je privela policija u Ulici kralja Zvonimira kod Starog pazara i na šibenskoj pijaci u Ulici Ante Starčevića te ih odvezla u ‘maricama’ u policijske prostorije oko 8,30 sati.

Utakmica između Šibenika i Hajduka odigrava se danas od 16 sati na stadionu Šubićevac, a u šibenskoj policji su već prije nekoliko dana najavili jake mjere osiguranja zbog prošlogodišnjih nereda na ‘Starom pazaru’.

FOTO Odvezlo ih u ‘maricama’: Kod Starog pazara i na pijaci preventivno privedeno desetak navijača

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.