ŠIBENSKA POLICIJA U KONTROLI BRZINE: Zabilježeno 25 prekršaja zbog prebrze vožnje

Arhiva

Šibenska policija tijekom jučerašnjeg dana provela je ciljanu akciju u prometu radi smanjenja broja i posljedica prometnih nesreća čiji uzrok je nepropisna brzina. Ukupno je kontrolirano 70 vozila, od kojih 69 osobnih automobila i jedno teretno vozilo.

– Tom prilikom su utvrđena ukupno 34 prekršaja, od kojih 25 prekršaja zbog kretanja brzinom većom od dopuštene postavljenim prometnim znakom, od koji 19 prekršaja u naselju, a šest takvih prekršaja izvan naselja. Osim toga utvrđen je po jedan prekršaj za nekorištenje sigurnosnog pojasa odrasle osobe i korištenje mobitela u vrijeme vožnje, a ovom prilikom je utvrđeno i sedam ostalih prekršaja – izvijestila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Iz policije opet apeliraju na mlade vozače da poštuju prometne propise i ograničenja brzine, ne upravljaju vozilom ako su pod utjecajem alkohola ili droga, da koriste sigurnosne pojaseve i zaštitne kacige i tako znatno smanje vjerojatnost nastanka prometnih nesreća koje za posljedicu imaju tragična stradavanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.