Šibenskoj policiji jučer prijavljeno čak 13 krađa

Šibenskoj policiji tijekom jučerašnjeg dana prijavljeno je čak 13 krađa.

U noći 23./24. lipnja u Jezerima je nepoznati počinitelj provalio u tamošnju crkvu iz koje ništa nije otuđio.

Između 15. i 25. lipnja u Tribunju je nepoznati počinitelj provalio u kuću 64-godišnjeg mještanina i ukrao tehničku robu vrijednu nekoliko tisuća kuna

U noći 24./25. lipnja u Murteru je nepoznati počinitelj provalio u prostorije tamošnjeg hotela i otuđio nekoliko boca alkoholnih pića i mali iznos novca.

U noći 24./25.lipnja tom mjestu je nepoznati počinitelj provalio u tri ugostiteljska objekta i iz kojih je ukrao prijenosna računala i novac.

U noći 10./11. lipnja u turističkom naselju Solaris iz hotelske sobe je nepoznati počinitelj 57-godišnjoj španjolskoj državljanski otuđio novac.

U popodnevnim satima 19. lipnja u Šibeniku u Ulici Stjepana Radića je nepoznati počinitelj iz trgovine ukrao robe u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U noći 20./21. lipnja u Šibeniku u Ulici Matije Gupca je nepoznati počinitelj iz tamošnjeg ugostiteljskog objekta otuđio i realizirao dobitni listić.

Jučer u poslijepodnevnim satima u Vodicama nepoznati je počinitelj, koristeći nepažnju 38-godišnjakinje, ukrao joj novčanik s novcem.

Između 20. i 24. lipnja u Drnišu iz otvorene garaže je nepoznati počinitelj 40-godišnjaku otuđio bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer u popodnevnim satima na Jadriji je nepoznati počinitelj, koristeći nepažnju 55-godišnjakinje ukrao joj mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Istodobno u Šibeniku je nepoznati počinitelj, koristeći nepažnju 51-godišnjakinji otuđio novčanik s novcem i osobnim ispravama.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija traga za počiniteljima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.