Splitska novinarka slala lascivne poruke visoko pozicioniranom šibenskom političaru, pa zaradila prijavu

Kako neslužbeno doznaje Šibenski portal, riječ je o novinarki Slobodne Dalmacije u Splitu, inače rođenoj Šibenčanki, a žrtva je bio visokopozicionirani šibenski političar. U devet mjeseci poslala mu je stotine lascivnih poruka pokušavajući na taj način s njim uspostaviti kontakt, koji je on odbijao i na kraju je slučaj prijavio. Čak je promijenila i nekoliko mobitela da bi zavarala trag.

Policija je o tom događaju izvijestila prije pet dana kad su naveli da je osumnjičena 48-godišnjakinja od 1. siječnja do 28. rujna ove godine mobitelom i preko elektroničke pošte ustrajno uznemiravala 41-godišnjeg muškarca i s njim nastojala uspostaviti neželjeni kontakt.
Istragom jeutvrđeno da se 48-godišnjakinja nametljivo ponašala zbog čega će na Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podignuta prijava za to kazneno djelo.
Kako smo pisali, to kazneno djelo u zakon je uvršteno 2013. godine. Po podacima Policijske uprave šibensko-kninske te godine bila su dva kaznena dijela, 2014. godine četiri, a lani pet od kojih jedno u Kninu, a pet u Šibeniku. Od početka ove godine zabilježeno ih je tri, a zapriječena je kazna zatvora od maksimalno godinu dana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.