STRAVA U OBITELJI: Nožem izboo izvanbračnu suprugu i sina, 7-godišnja kći sve gledala

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 58-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kaznena djela ubojstva u pokušaju, teškog ubojstva u pokušaju te kazneno djelo povrede djetetovih prava.

Postoji osnovana sumnja da je 58-godišnjak 10. kolovoza 2015. u svojoj obiteljskoj kući kod Drniša u kojoj živi sa izvanbračnom suprugom i dvoje malodobne djece na području Šibensko-kninske županije, metalnim bodežom uboo izvanbračnu suprugu u predjelu lijeve strane prsišta i dva puta u gornji dio leđa.

Kada je između njih stao njihov 12-godišnji sin u namjeri da zaštiti majku; uboo ga je nožem u trbuh. Sve opisano je vidjela sedmogodišnja kći koja je od straha plakala i vikala, nakon čega su izvanbračna supruga i sin uspjeli pobjeći iz kuće i potražiti zaštitu kod susjeda koji su pozvali hitnu pomoć te su im životi spašeni zahvaljujući pruženoj liječničkoj pomoći, izvijestili su iz ŽDO-a Šibenik.

Nakon ispitivanja osumnjičenika, sudac istrage je 58-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.