Talijanka (51) sjela u Volva sa 2,4 promila u krvi. Policija je odvela na triježnjenje, pa na Prekršajni sud…

Ilustracija/Arhiva

Vozačicu Volva (51) talijanskih registracija, policija je u Kninu jučer zaustavila i izmjerila joj 2,4 promila alkohola u krvi, zbog čega je odvedena na triježnjenje u policijske prostorije, a potom uz optužni prijedlog privedena na Prekršajni sud.

Osim toga, proteklog tjedna na cestama Šibensko-kninske županije dogodilo se ukupno 29 prometnih nesreća, od čega osam s ozlijeđenim osobama u kojima je devet osoba lakše i četiri teže ozlijeđeno, te 21 prometna nesreća sa materijalnom štetom.

Od ukupnog broja prometnih nesreća najveći broj, odnosno njih 24 su se dogodile na području Šibenika i to, 17 s materijalnom štetom i sedam s ozlijeđenom osobom u kojima je osam osoba lakše i četiri teže ozlijeđeno. Na području Drniša se dogodila se jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba  lakše ozlijeđena, dok su na području zabilježene četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prema statistici policije, protiv počinitelja prometnih prekršaja ukupno je poduzeto 315 mjera, od kojih je 105 za nepropisnu brzinu, 47 za sigurnosni pojas), 21 za nepropisno uključivanje i isključivanje, 16 za upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, 10 za upravljanje neregistriranim vozilom ili vozilom kojem je istekla valjanost prometne dozvole, i tako dalje, a ujedno je iz prometa isključeno 39 vozača  i 14  vozila.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.