Temperatura u ‘debelom’ minusu, a vatrogasci puni posla

Ilustracija

Vatrogasci Šibensko – kninske županije danas su imali čak jedanaest intervencija.

Vatrogasci JVP Drniš po primljenoj dojavi o požaru električnog stupa u Miočićima kod Drniša izašli su na teren u 11.15, te brzom intervencijom ugasili požar nekoliko minuta iza podne.

U 11.24 šibenska JVP imala je tehničku intervenciju na objektu u Šibeniku, a u isto vrijeme zaprimljena je dojava o požaru na osobnom vozilu u Ražinama.

Pet vatrogasaca DVD Zlarin izašlo je u 16.30 na tehničku intervenciju ispumpavanja na otoku Zlarinu koja je završena u 19.30.

Tokom dana zabilježeno je i sedam požara otvorenog prostora na području županije. U 14.12 zaprimljena je dojava o požaru na području Bobodola koji je zahvatio travu i nisko raslinje, a intervencija je još uvijek u tijeku.

Dojava o požaru na području Dubravica zaprimljena je u 14.57 kada su na teren upućene vatrogasne snage JVP Šibenik i Vodice, te pripadnici DVD-a Dubravice, Skradin i Kistanje uz potporu Državne intervencijske postrojbe Šibenik. Požar je lokaliziran u 19.15.

Požar u Kadinoj Glavici zahvatio je travu, isto kao i onaj u Drnišu, dok je u Donjem Vinovu gorjelo smeće.

Na području Knina i Širitovca planula su dva požara iza 18 i 30 sati.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.