Tijekom 12 sati zabilježeno 13 požara u županiji, požar u Raslini gasilo 20 vatrogasaca i kanader

Županijske vatrogasne snage i danas su imale ruke pune posla pa je od 18 zabilježenih intervencija u proteklih 12 sati, 13 otpalo na požare otvorenog tipa diljem Šibensko – kninske županije.

Požar koji je bukno nešto iza 14.30 sati na području Rasline, ugašen je nešto malo iza 18 sati. U gašenju opožarenih 12 hektara sudjelovali su vatrogasci JVP Šibenik i Vodice, te DVD iz Zatona, Vodica, Pirovca, Brodarica-Krapanja i Šibenik, a u pomoć 20 vatrogasaca na terenu pristigle su i zračne snage, kanader. Gorjela je niska traval, raslinje i borova šuma.

Dvanaest manjih požara zabilježeno je još na području Perkovića, Bilica, Lišnjaka, Knina, Ramljana, Siverića, Vodica, Širitovaca, Siverću, Razvođu, Badnju i Dubravi.

 

Osim na požarišta, vatrogasci su izlazili i na intervencije saniranja i uklanjanja srušenih stabala i dijelova objekta na području grada Knina o čemu smo prethodno danas izvještavali, a gorio je i kontejner za otpad u Tisnom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.