Tinejdžerska banda namamila mladića (25): Šibenčanka glumila ‘nevinost’ i zavela ga, a četiri kompanjona opljačkala

Šibenska policija pritvorila je peteročlanu mladu bandu, trojicu 18-godišnjaka, 18- godišnjakinju i maloljetnika protiv koji će podići kaznene prijave za razbojništvo koje su počinili prije tri dana u Šibeniku.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je osamnaestogodišnjakinja u dogovoru s četvoricom mladića namamila 25-godišnjaka kojeg pozna od ranije i nagovorila ga da se u večernjim satima u prošli ponedjeljak nađu na osamljenom mjestu u Šibeniku, u njegovom automobilu. Tamo je došla i maskirana četvorka koji su nasilno ušli u auto, fizički napali 25-godišnjaka i ukrali mu novac i osobne stvari vrijedne oko pet tisuća kuna. Djevojka je tom prilikom, kako ne bi bila sumnjiva svom poznaniku odglumila strah te ga time pokušala zavarati da nema ništa s napadačima.

Petorka je međusobom podijelila dio novca i ukradene stvari, a jedan dio novca je jedan 18 godišnjak zadržao za sebe za sebe i 18-godišnjakinju.

Pretragom stana kojim se koristi jedan od osamnaestogodišnjaka je pronađen ručni sat i novac 25-godišnjaka.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.