U NCP-u su izgorjeli kontejner i skladište s alatom. Šteta je neznatna, no traži se uzrok požara

Kontejner koji je služio kao skladište stvari te jedan manji dio skladišta s alatom izgorjeli su u današnjem požaru u NCP-u. Doznajemo to od Roka Vuletića, direktora NCP grupe koji je istaknuo kako nije bilo ozlijeđenih, ali ni neke veće materijalne štete.

– Sreća u nesreći je što je bio neradan dan pa nikoga nije bilo u hali. Što se tiče uzroka požara, to će policija utvrditi ovih dana. Imamo i nadzorne kamere pa ćemo vidjeti kako je došlo do zapaljenja – rekao nam je Vuletić.

Direktor NCP grupe želio se posebno zahvaliti vatrogascima iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik koji su vrlo brzo stigli u remont i ugasili vatru. Spriječili su širenje vatre i veću štetu za poduzeće koje je zapalo u probleme i koje bi vrlo brzo trebali preuzeti danski investitori.

Podsjetimo, hala u šibenskom remontu planula je nešto prije 13 sati. Vatrogasci su ekspresno izišli na teren i ugasili požar. Nijedan od brodova koji su na popravku, među njima i brodovi Hrvatske ratne mornarice, nije oštećen.

FOTO/VIDEO Izgorjela hala u NCP-u, vatrogasci spriječili širenje požara na brodove HRM-a

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.