U pokušaju krađe parfema uhvaćen 21-godišnjak, a istraga otkrila i druge njegove ‘pothvate’

Osumnjičeni mladić (21) je prošli četvrtak oko 14 sati u Šibeniku u jednom dućanu zagrebačke tvrtke pokušao ukrasti parfem, ali ga je uhvatio zaštitar i zadržao do dolaska policije. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičenik između 6. i 11. travnja u Šibeniku iz trgovine druge zagrebačke tvrtke u nekoliko navrata krao razne parfeme, gdje je ukupna nastala materijalna šteta procijenjena na 1.900 kuna.

Istraga je pokazala i da je 21-godišnjak 3. travnja u jutarnjim satima u Šibeniku pronašao torbicu 32-godišnjaka, tajnika jedne šibenske tvrtke, u kojoj se nalazila poslovna kartica banke sa sjedištem u Zagrebu i pripadajući PIN, s kojom je 32-godišnjak bio ovlašten raspolagati. To je iskoristio i na bankomatu u četiri navrata podigao ukupno 5.300 kuna.

Policija je, nakon dovršene istrage, podigla kaznenu prijavu protiv mladog lopova za krađu u pokušaju i krađu na štetu dviju zagrebačkih tvrtki te za četiri računalne prijevare na štetu tvrtke iz Šibenika, a potom je predan pritvorskom nadzorniku  Policijske uprave.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.