U Ražnju kod Rogoznice provala i pokušaj provale u vikendicu

Proteklog dana na našem području šibenskoj policiji prijavljene tri teške krađe, od kojih jedna u pokušaju, i dvije krađe.

Na području Rogoznice u mjestu Ražanj je nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću 49-godišnjeg Splićanina i 57-godišnjeg mještanina iz kojih je otuđio tehničku robu, mobitele i druge predmete. Ovom prilikom 49-godišnjaku je nastala šteta od nekoliko stotina kuna, dok je 57-godišnjak oštećen za nekoliko tisuća kuna.

U ovom mjestu je nepoznati počinitelj pokušao provaliti i u vikend kuću 45-godišnje Splićanke pri čemu je nastala šteta do par tisuća kuna.

U Pirovcu je nepoznati počinitelj iz polja 64-godišnjaku iz Vodica otuđio rezervoar za vodu vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U Kninu je nepoznati počinitelj, koristeći nepažnju 38-godišnjakinje otuđio joj novčanik s novcem i osobnim ispravama.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.