U subotu gorjelo od Knina do Šibenik, požar na minsko sumjivom prostoru još pod nadzorom

U drugom dijelu subote, 7. ožujka, vatrogasne službe diljem Šibensko – kninske županije imale su pune ruke posla što zbog čak deset požara otvorenog prostora, što zbog paljenja kontejnera.  Djelatnici Javnih vatrogasnih postrojbi intervenirali su u cestovnom prometu u Šibeniku  te na građevinskim objektima , također, u Šibeniku, ali i u Kninu.

Od tehničkih intervencija na otvorenom prostoru zabilježene su one u Potkonju, Ružićima, Rogoznici i Vodicama.  DVD Tisno gasio je požar koji je buknuo u kontejneru za smeće u Jezerima, a JVP i DVD od Šibenika do Knina i od Rogoznica do Pirovca gasili su deset požara otvorenog prostora od kojih je požar u Močićima, koji je planu u noći sa subote na nedjelju, još uvijek pod nadzorom budući da se radi o minsko sumnjivom području.

Damjanić, Knin, Kovač (Vodice), Mokro polje, Oklaj, Stikovo, Slivno, Parčić i Žitno/Močić  mjesta su na kojima su DVD Dubravica i Skradina, Vodica, Ervenika, Perkovića, Promine zajedno s JVP Knin, Vodice, Drniš gasili požare tijekom jučerašnjeg dana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.