Opskrbljivao goste 'Gardena'

U Tisnom pao diler, a Aria mu nanjušila cijelu paletu zaliha u apartmanu

Policija je pritvorila 34-godišnjeg Britanca i protiv njega je podigla kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima policijski službenici su 9. kolovoza oko 23.20 sati u Tisnom zatekli osumnjičenog i kod njega pronašli te oduzeli drogu, a potom ga uhitili i priveli u Odjel kriminaliteta droga na kriminalističko istraživanje.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, je pretražen apartman i popratni prostori, koje koristi osumnjičeni, gdje je, uz korištenje službenog psa za detekciju droga Aria, pronađena i oduzeta droga i novac.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni neovlašteno posjedovao više vrsta droga raspodijeljenih u manje težinske jedinice, i to, 25 grama MDMA, 22,5 grama kokaina, 11,7 grama ketamina, 3,1 gram marihuane, 6,9 grama hašiša, kao i digitalnu vagu, koja mu je služila za vaganje droge u manje težinske jedinice, namijenjene daljnjoj prodaji konzumentima na području Tisnog za vrijeme održavanja ‘Garden festivala’, a 76 komada prozirnih PVC vrećica sa zip zatvaračem služile bi za pakiranje droge, dok se za pronađeni novac od 35 tisuća kuna osnovano sumnja da potječe od preprodaje droga.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.