U trgovini u Primoštenu ukradena alkoholna pića, na Srimi ukraden čamac s izvanbrodskim motorom

Između 4. i 6. srpnja šibenskoj policiji prijavljene su dvije teške krađe, osam krađa i oštećenje tuđe stvari.

U Bilom,  uz Jadransku magistralu,  4. srpnja je nepoznati počinitelj provalio u osobni automobil 55-godišnjeg njemačkog državljanina i ukrao novac.

U Vodicama u tamošnjem hotelu 5. srpnja je nepoznati počinitelj provalio u sobu 52-godišnjeg poljskog državljanina i ukrao mu novac i osobne isprave.

U Murteru 2. srpnja je nepoznati počinitelj 62-godišnjoj slovenskoj državljanki ukrao bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U Primoštenu u noći 23./24. lipnja je nepoznati počinitelj 38-godišnjem vlasniku ugostiteljskog objekta ukrao hladnjak vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U Šibeniku 3. srpnja je nepoznati počinitelj 26-godišnjaku ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U Pirovcu u noći 3./4. srpnja je nepoznati počinitelj, koristeći nepažnju 30-godišnjaka otuđio mu mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U Srimi između 2.-4. srpnja je nepoznati počinitelj 65-godišnjem norveškom državljaninu otuđio čamac s izvanbrodskim motorom ukupne vrijednosti preko desetak tisuća kuna.

U Primoštenu 4. srpnja su nepoznati počinitelji iz trgovine otuđili alkoholna pića ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U Vodicama 5. srpnja je nepoznati počinitelj 19-godišnjem slovenskom državljaninu ukrao torbu s mobitelom, novcem i osobnim ispravama.

U Murteru u noći 3./4. srpnja je nepoznati počinitelj 64-godišnjem slovenskom državljaninu otuđio bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U Šibeniku u noći 3./4. srpnja je nepoznati počinitelj oštetio osobni automobil Opel Corsa, šibenskih registracijskih oznaka, čime je 32-godišnjaku pričinjena šteta od par tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.