U Vodicama i Sitnom Donjem držali ilegalne kockarnice s namještenim aparatima

U Službi kriminalističke policije  Policijske uprave šibensko-kninske dovršeno je  kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom, 49-godišnjakinjom, i nad 32-godišnjakom i 32-godišnjakinjom koji su osumnjičeni za po kazneno djelo nedozvoljena igra na sreću.

Prilikom kontrole, 9.i 10. ožujka u ugostiteljskim objektima u Vodicama i Sitnom Donjem policijski službenici su u Vodicama u zasebnoj prostoriji pronašli i privremeno oduzeli šest, a u Sitnom Donjem dva aparata za igru nasreću, koji su temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku pretražena. Tom prilikom je utvrđeno, a što je i potvrđeno stručnim mišljenjem djelatnika Poreznog ureda Dalmacija, da su u tim aparatima instalirani nedozvoljeni (dupli) programi za igre na sreću, odnosno kockanje, a koji se ne smiju nalaziti u tim aparatima za zabavu.

Slijedom toga je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su osumnjičeni 43-godišnjak, kao vlasnik pronađenih aparata za igre na sreću s 49-godišnjakom kao odgovornom osobom ugostiteljskog objekta u Vodicama sklopio ugovor o zakupu poslovnog prostora, a osumnjičeni 32-godišnjak je kao vlasnik pronađenih aparata za igre na sreću sklopio ugovor s 32-godišnjom vlasnicom ugostiteljskog objekta u Sitnom Donjem, a potom u zasebnu prostoriju postavili aparate za igre na sreću na kojim su, bez valjanog odobrenja, javno organizirali igre na sreću.
Osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni nadležnom Državnom odvjetništvu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.