‘Ubit ću tebe i tvoju obitelj’: Pokrenuta istraga protiv starca koji je prijetnjom smrću htio naplatiti dug od 137 tisuća eura

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 70-godišnjaka koji je prije dva dana u Šibeniku prijetnjama smrću 33-godišnjaku i njegovoj obitelji pokušao naplatiti dug od 137 tisuća eura.

Prema izvješću DORH-a, ‘okrivljeni 70-godišnjak je od 13. do 18. travnja u Šibeniku u više navrata dolazio u poslovni prostor 33-godišnjaka pitajući ga kad će mu isplatiti dug, pokazivao mu presudu temeljem koje mu je ovaj u obvezi vratiti navedeni iznos, rekao mu da je bolestan i da mu je malo ostalo pa da će ubiti njega i njegovu obitelj. Osnovano se sumnja i da je, dok je oštećenik bio u svom poslovnom prostoru sa svojom djevojkom, govorio im kako će vidjeti, mašući pritom prstom prema njima, a opisanim je postupanjem kod oštećenika izazvao strah kako za njegov život tako i za živote članova njegove obitelji’.

Nakon što je osumnjičeni 70-godišnjak ispitan, Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku donijelo je rješenje o provođenju istrage i zabranjeno mu je približavanje oštećeniku kao i uspostavljanje i održavanje kontakta s njim.

Starac (70) u Šibeniku prijetnjom pokušao naplatiti dug, pa ga je 33-godišnjak prijavio policiji

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.