Prodavali heroin i metadon

Udružena četvorka dilala na našem području: Dvojica ostaju u zatvoru, ostali dobili zabranu dolaska u ŠibenikFoto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv četvero Hrvata zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Prema izvješću Općinskog  državnog odvjetništva u Šibeniku, 49-godišnjak i 37-godišnjakinja u Splitu u više navrata prodavali su osumnjičenom 45-godišnjaku i 42-godišnjaku heroin. Potom su njih dvojica 22. srpnja sjeli u automobil i iz Splita došli u Šibenik sa 1,8 grama heroina. Nadalje, sumnja se i da su u više navrata od travnja do srpnja dolazili na područje Šibenika, Primoštena i Pirovca te prodavali heroin i kapi metadona kozumentima.

Dvojici dilera, 45-godišnjaku i 42-godišnjaku, sudac istrage odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i utjecaja na svjedoke, dok je drugom dvojcu, 49-godišnjaku i 37-godišnjakinji, odredio mjere opreza, zabranu dolaska na područje Šibenika, redovito javljanje u policijsku postaju, te zabranu uspostavljanja veze sa svjedocima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.