Vatrogasci danas nisu imali odmora, gorjelo diljem županije

arhiva/ilustracija

U proteklih 12 sati na području Šibensko-kninske županije zabilježeno je osam vatrogasnih intervencija, od čega pet požara otvorenog prostor.

Požar koji je u 11,56 izbio u Goricama ugašen je u 13,50, a izgorjela je površina od sedam hektara.

U Raškovićima je još uvijek aktivan požar koji je izbio u 13,53, a na intervenciju su izišli JVP Knin, DVD Knin, DVD Ervenik, DVD Biskupija, DVD Kijevo, DVD Promina i DIP Šibenik s 34 vatrogasca i 12 vozila. U gašenju su sudjelovale zračne snage.

JVP Šibenik, JVP Vodice, DVD Šibenik, DVD Vodice, DVD Zaton, DVD Zablaće, DVD Pirovac i DVD Brodarica-Krapanj sa 32 vatrogasca i 13 vozila sudjelovali su u gašenju požara u Raslini koji je izbio nešto prije podne, a ugašen  je u 20,26.

U proteklih 12 sati gorjelo je i u Smredeljima i Donjim Radićima gdje je intervencija još uvijek u tijeku, a vatrogasne snage Šibensko-kninske županije tokom današnjeg dana imale su dvije tehničke intervencije na objektu u Drnišu i Šibeniku, te jedn požar smeća u Očestovu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.