Neslužbeno doznajemo da je riječ o Ivi Deanu i Nataši Ban

Većinski vlasnik(63) i direktorica(41) prevarili poslovnog partnera i tvrtki protupravno priskrbili više od 1,5 milijuna kuna

08.03.2017., Sibenik - Policija privodi osumnjicene zbog sumnje u gospodarski kriminal u Jadranskoj banci. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 63-godišnjak, kao odgovorna osoba, zamjenik direktora i većinski vlasnik trgovačkog društva sa sjedištem u Šibeniku i osumnjičena 41-godišnjakinja, direktorica tog trgovačkog društva, lani u veljači, jednostrano raskinuli ugovor o korištenju parcela u kampovima poduzeća s kojim su dva mjeseca ranije o tome sklopili ugovor. Ugovor su jednostrano raskinuli iako je oštećeno trgovačko društvo uplatilo prve dvije rate od nešto više od 1,5 milijuna kuna za postavljanje mobilnih kućica u njihovu kampu i to tek do 1. svibnja 2018. godine.

Iako policija ne otkriva identitet osumnjičenih doznajemo da je riječ o vlasniku Rivijere Ivi Deanu i direktorici Nataši Ban.

Policija je priopćila da su osumnjičeni, za sebe, odnosno za trgovačko društvo koje su zastupali, pribavili protupravnu imovinsku korist. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, u Odjelu gospodarskog kriminaliteta, protiv 63-godišnjaka i 41-godišnjakinje, policija će podnijeti kaznenu prijavu za prijevaru u gospodarskom poslovanju Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.