VELIMIR KLIČEK I MANDA NOVAKOVIĆ: Dvoje nestalih iz naše županije

Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, četiri osobe su pronađene. Policija još uvijek traga za Valentinom Horvatom, Sanelom Kamerićem, Velimirom Kličekom, Brankom Kršićem, Dianom Maček, Davidom Omerovićem i Ivanom Tuksarom.

Sa šibenskog područja i dalje se traga se za Velimirom Kličekom.

kliček

Velimir Kliček, udaljio se s adrese prebivališta u nepoznato i od tada mu se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka nosio je traper prsluk, sivu kariranu zimsku košulju, sive hlače s bočnim džepovima, crne radne cipele.

nestali manda 1

U evidenciji nestalih još uvijek je 82 -godišnja Kninjanka Manda Novaković. Zadnji je put viđena u Kninu. 15. listopada. Visine je oko 160 centimetara, slabije tjelesne građe i kratke kose.

 

bruno

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 5.11.2015.

Bruno Bašić (62) se u četvrtak, 5. studenoga udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crvenu jaknu i tamne hlače.

leonarda

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 4.11.2015.

Opis: Leonarda Detelj (17) je visoka 156 centimetara, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani glave je kratko ošišana, a kosa joj je trenutno obojena u plavo. Leonarda se u srijedu, 4. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu, Voćinska 33 prema školi na Kennedyjevom trgu. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

mirela hrnic

Mjesto i datum nestanka: Kaštel Lukšić, 2.11.2015.

Opis: Mirela Hrnić (17) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice te je slabije tjelesne građe. Mirela se u ponedjeljak, 2. studenoga udaljila s adrese u Kaštel Lukšiću u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne hlače, crnu jaknu i tenisice.

robert

 

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 2.11.2015.

Opis: Robert Imbriovčan (16) je visok 180 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Robert se u ponedjeljak, 2. studenoga udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu jaknu, traperice i tenisice.

kodrnja

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 2.11.2015.

Opis: Ana Kodrnja (16) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kovrčavu kosu i srednje je tjelesne građe. Ana se u ponedjeljak, 2. studenoga udaljila s adrese u Zagrebu.

 

Gabriel Mušnjak Kovačević(15) je visok 165 centimetara, ima plavu kosu i jače je tjelesne građe.

Mjesto i datum nestanka: Samobor, 3.11.2015. Gabriel se u utorak, 3. studenoga udaljio s adrese u Samoboru, Kneza Zdeslava u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao plavu majicu dugih rukava i krem hlače.

 

Stjepan Radić (13)

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 5.11.2015.
Stjepan Radić (13) se u četvrtak, 5. studenoga udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.