VIKEND U ZNAKU KRAĐA: Kralo se po ambulantama, dućanima, poljskim kućicama…

Između 12. i 15. veljače na našem je području od značajnijih sigurnosnih događaja prijavljeno šest teških krađa i jedna krađa.

U Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u ambulantu i otuđio lijekove, a provaljeno je i u prostorije mjesne tvrtke iz koje je otuđena tehnička roba vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Provalom u prostorije tvrtke 35-godišnjaka u Šibeniku, nepoznati počinitelj je otuđio novac, a na području Vodica u Sovlju je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Unešića i otuđio robe u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Na tom području kod Zatona i u Bogdanovićima je nepoznati počinitelj provalio i u dvije poljske kućice iz kojih je otuđio strojeva i alata u ukupnoj vrijednosti od par desetaka tisuća kuna,

Također, u Murteru je nepoznati počinitelj 39-godišnjaku otuđio bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna, u Grebaštici Donjoj je nepoznati počinitelj 42-godišnjaku protupravno oduzeo moped radi privremene uporabe.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.