Suputnik iz Škode zadržan u bolnici

Vozačica Škode u Crnici oduzela prednost alkoholiziranom vozaču Pola

Putnik (56) iz osobnog vozila Volkswagen Polo zbog težih ozlijeda zadržan je na liječenju u Općoj bolnici Šibenik, nakon sudara jučer u Crnici.

Nesreća se dogodila oko 18.45 sati u Šibeniku na raskrižju ulica Bribirskih knezova i ulice Ivana Meštrovića kada je 50-godišnja vozačica Škode, daruvarskih registracijskim oznaka, krećući se ulicom Bribirskim knezova, dolaskom do raskrižja sa odvojkom ceste Ivana Meštrovića, skretala ulijevo, a da nije propustila Volkswagen Polo, šibenskih registracijskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera i zadržavao smjer kretanja, uslijed čega dolazi do sudara navedenih vozila.

Polom je pod utjecajem alkohola i nekoristeći sigurnosni pojas, upravljao 57-godišnji vozač.

Protiv 50-godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok će protiv 57-godišnjeg vozač bit podnijet Optužni prijedlog zbog prometnih prekršaja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.