ZBOG PETARDI SE SUKOBILE DVIJE OBITELJI: Ozlijeđeno dijete, tučnjava i prijetnje

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvije sukobljene obitelji, a uzrok sukoba bile su petarde. Naime, 1. siječnja oko 13 sati u Kistanjama je dijete osumnjičenog 42-godišnjaka bacalo petarde u dvorište oštećenog 31-godišnjaka. Oštećeni je upozorio na petarde, a nakon što 42-godišnjak nije reagirao na upozorenje,  i tjelesno ga je napao te lakše ozlijedio.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 1. siječnja oko 13,15 sati u Kistanjama dijete osumnjičenog 42-godišnjaka bacalo petarde u dvorište oštećenog 31-godišnjaka, kojega je, nakon što nije prestao po upozorenju, 31-godišnjak tjelesno napao i lakše ozlijedio. Nakon toga je osumnjičena 40-godišnjakinja u dvorištu oštećenih ozbiljno  prijetila,  pa se umiješao i osumnjičeni 42-godišnjak, koji je verbalno i tjelesno napao oštećene, ozbiljno im  prijetio, a potom je, zajedno s tek punoljetnim članom svoje obitelji (19) oštetio osobni automobil 31-godišnjaka. 19-godišnjak je u dvorište oštećenih bacio kamen i tako lakše ozlijedio dijete.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni 42-godišnjak i 19-godišnjak su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku policije, a kaznena prijava protiv osumnjičene 40-godišnjakinje će biti podnijeta redovnim putem. Protiv oštećenog 31-godišnjaka će biti podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira počinjenog na štetu djeteta, a Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku će biti podnijeto izviješće.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.