ŽDO podigao optužnicu za ubojstvo u Biovičinom selu

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku podiglo je optužnica protiv 35-godišnjaka zbog nanošenja teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti. O tom događaju pisali smo već ranije na Šibenskom portalu.

Nakon provedene istrage ŽDO je podiglo pred Županijskim sudom u Šibeniku optužnicu protiv hrvatskog državljanina rođenog 1981. godine kojem stavlja na teret da je oko 19.00 sati 14. svibnja ove godine došao u dvorište V. M., s kojim je od ranije u sporu zbog korištenja zemlje za ispašu ovaca, u Biovičinom selu i dok je V.M. sjedio na stolici, uzeo njegov drveni štap za hodanje i njime mu nanio teške tjelesne ozljede. Uslijed tih ozljeda razvila se obostrana upala pluća i bronha te je V.M., unatoč liječničkoj intervenciji, preminuo 31. svibnja 2016. u bolnici u Kninu.

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora u kojem se okrivljenik nalazi od privođenja zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.