Besplatni EU info dan na šibenskom Veleučilištu

Na šibenskom Veleučilišteu u srijedu 4. ožujka s početkom u 9 sati održat će se EU info dan. U sklopu manifestacije ‘Info dan – EU fondovi za urbana područja i primjeri iz poljske prakse’ okupljeni će moći čuti o mogućnostima koje pružaju EU fondovi za urbana područja. Info dan organiziraju: Hrvatska udruga poslodavaca, konzultantska tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o., poljski partner „Stowarzyszenie B4“ i Grad Šibenik, sudionika MINPO-a, Hrvatski savjet za zelenu gradnju pod pokroviteljstvom Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Ambasadi Republike Poljske u Zagrebu.

Poznato je kako je sinonim za kvalitetnu iskorištenost sredstava iz europskih fondova – Poljska. Na primjerima poljske uspješne prakse, koje u naše gradove donose iskusni poljski partneri iz Udruge B4 te predstavnici Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Veleposlanstvu Republike Poljske u Zagrebu, želimo izgraditi svoju EU budućnost. Koncept izlaganja naslonjen je na temu o mogućnostima financiranja do 2020. kroz strukturne i kohezijske fondove uz konkretan primjer poljskog grada čiji razvoj možemo primijeniti i na našim gradovima, gradskim subjektima i poduzetnicima. Prezentacije sadrže sve važne informacije i praktične smjernice za financiranje poduzetničkih projekata posebice u turizmu i industriji sredstvima EU kroz natječaje u 2015. godini. Sve glavne informacije sadržane su u pozivnici u prilogu maila.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.