FOTO: Održan prvi šibenski Meetup zainteresiranih za fondove EU

Prošlog četvrtka, prvog dana listopada, održan je prvi Game of Funds Meetup! Cilj prvog šibenskog Meetup-a je bio da se članovi grupe međusobno upoznaju te da im se predstavi Meetup platforma i plan rada.

U ugodnoj atmosferi prostora Urbanog centra Šibenik okupilo se gotovo trideset pojedinca zainteresiranih za razmjenu znanja, iskustva i informacija vezanih za EU i ostale fondove.

dscn0818

Domaćin skupa, pročelnik Odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika, Matija Bumbak pozdravio je okupljene i održao uvodno interaktivno predavanje, nakon čega su se druženje i razmjena iskustava nastavili u neformalnoj atmosferi uz osvježenje i snack.

Pozitivne povratne reakcije sudionika na prvi šibenski Meetup potvrdile su pretpostavke organizatora da i u našoj sredini postoji potreba za razmjenom znanja i iskustva i kvalitetnom diskusijom na ovu temu. Upravo zato će se sljedeći Game of Funds Meetup na istom mjestu održati već 15. listopada 2015.

dscn0817

Ne samo to; očekujemo da će ovakvi skupovi postati tradicija i da će se održavati svakog drugog četvrtka, a vjerujemo i da će broj sudionika rasti.

Prijave za idući Meetup službeno će biti otvorene krajem ovoga tjedna.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.