FOTO: Otvorena izložba fotografija ‘Važno je zvati se Europa’ u Europe Direct centru u Šibeniku

U popodnevnim satima ovog ponedjeljak, u Europe Direct centru na Starom pazaru u Šibeniku otvorena je izložba fotografija pod nazivom ‘Važno je zvati se Europa’. Izložba je organizirana povodom obilježavanja Dana Europe, a foto natječaj koji joj je prethodio zajednički su organizirali informacijski centar Europe Direct Šibenik, Grad Šibenik i Klub Šibenčana u Zagrebu.

eu izlozba (4)

Na zidovima malog, ali sve važnijeg ureda za stanovnike Krešimirovog grada i šire izvješeno je petnaest fotografija deset autora. Izložene fotografije bit će postavljene i u foto album na stranicama EU Direct centra na društvenoj mreži Facebook. Posjetitelji stranice moći će glasati za tri najbolje fotografije sve do 1. lipnja, a autori tri najbolje fotografije bit će nagrađeni novčanim iznosima.

– Pobjednik dobiva 2.500 kuna, druga nagrada je 1.500 kuna, treća je 500,00 kuna – kazala je Bojana Paić iz šibenskog EU Direct centra.

eu izlozba (5)

 

– Ovo su sitne stvari koje vesele ljude. To su fotografije naših sugrađana, to nisufotografije profesionalaca. Ovo je niz malih aktivnosti koje čine ovaj ured živim. Ovo je za građane Šibenika i na ovaj način građani doprinose njegovom životu – kazao je dogradonačelnik Danijel Mileta prilikom otvorenja izložbe.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.