Kako razvijati karijeru uz pomoć alata EU

U Šibeniku će se 13. ožujka 2015. u Gradskoj vijećnici održati događanje na temu „Kako razvijati karijeru uz pomoć alata EU“. Na događanju će predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU iz Zagreba te CISOK Šibenik prisutne upoznati s uslugama europskih inicijativa Europassa, Euroguidancea i Eurodeska te Centara za informiranje i savjetovanje o karijeri – CISOK Šibenik.

Ovim bismo Vas događanjem željeli upoznati s mogućnostima koje spomenute inicijative i ustanove nude osobama na tržištu rada, prije svega tražiteljima posla te učenicima i studentima na različitim obrazovnim razinama, a kojima bi predstavljene usluge bile važne prilikom profesionalnog usmjeravanja. Navedene inicijative ujedno potiču mobilnost mladih kao sredstvo koje doprinosi njihovu osobnom razvoju te jačanju njihove zapošljivosti. One također upućuju i savjetuju građane o EU politikama, pružaju informacije o mogućnostima ostvarivanja mobilnosti, pomažu im u predstavljanju te jasnom i vjerodostojnom bilježenju osobnih, obrazovnih i profesionalnih postignuća u nacionalnom i europskom kontekstu.

Okupljeni će imati priliku saznati više informacija o:

  • podršci za cjeloživotni razvoj karijere koju pružaju institucije EU i CISOK Šibenik
  • profesionalnom usmjeravanju
  • učinkovitom predstavljanju poslodavcima putem EU formata životopisa
  • nacionalna i međunarodna mobilnosti mladih u svrhu razvoja i učenja

Program, poziv i prijava na događanje nalaze se ovdje: http://www.edic-sibenik.eu/dogadanja/kako-razvijati-karijeru-uz-pomoc-alata-eu/12.html .

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.