Prijavi se na besplatnu radionicu ‘Praktična primjena 3D tehnologija’

Koja su znanja i vještine potrebne za rad s 3D pisačima? Kako pripremiti i izraditi prototip predmeta korištenjem 3D pisača? Kakvi se materijali koriste u procesu izrade? Sve to možete saznati na besplatnoj edukaciji koju organizira Grad Šibenik u u sklopu projekta Urbani inkubatora 2.0.

Od 23. studenog u vremenu od 15:00 do 21:00 u prostoru Urbanog centra održava se edukacija „Praktično korištenje 3D tehnologije“ koju održava osnivač Goya3D – prof. dr. sc. Darko Gojanović.

Radionica je namijenjena poduzetnicima, studentima, hobistima i svim zainteresiranima koji žele unaprijediti svoja znanja u području korištenja tehnologije 3D ispisa.

Želimo istaknuti da je nužno da polaznici dođu s vlastitim laptopom ili tabletom, na kojima će moći funkcionirati online program za rad pod nazivom TinkerCad  koji će biti nužni za praćenje edukacije.

Za edukacije se možete prijaviti na slijedećem LINKU.

Sve potrebne informacije nalaze se na stranicama Urbanog centra Šibenik, a za dodatno možete kontaktirati na broj telefona 022 310 855 ili mail info@ucsibenik.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.